Ditte Sorgenfrei, pædagogisk psykolog

Ditte Sorgenfrei, pædagogisk psykolog

 
 
 

Børnehøjde arbejder med børnefamilier, med et særligt fokus på udfordringer hos børn og unge med skilte forældre.

Det kan være en overvældende tid for alle familiens medlemmer før, under og efter en skilsmisse. Undersøgelser peger desværre på, at en del børn og unge ikke snakker med nogen om de tanker og følelser der er forbundet med skilsmissen. Den krise og sorg, som mange børn og unge oplever i forbindelse med en skilsmisse, er vigtig at tage alvorlig. Derfor tilbyder Børnehøjde små grupper, der kan fungere som et følelsesmæssigt neutralt frirum. Her vil børn med skilte forældre møde andre børn i samme båd samt en omsorgsfuld og kompetent voksen, der møder børnene der, hvor de er - i børnehøjde.

Vi besøger bl.a. ”Skilsmissestrup”, en sproglig metafor for en by hvor vi tager på opdagelse i bl.a. Savn-Huset, Skiftedags-Huset og Søvn-Huset. 

Alle temaer man af erfaring ved, at børn kan være optaget af i forbindelse med en skilsmisse.

Børnehøjde tilbyder desuden foredrag, kurser og undervisning med viden om skilsmissefeltet, samt redskaber til børns reaktioner og gode råd til hvordan man bedst muligt støtter barnet. Foredrag og undervisning tilbydes både til private, foreninger, daginstitutioner, skoler og pædagogseminarier.

  • Formidling af faglig viden inden for skilsmissefeltet.

  • Øger trivslen hos børn og unge med skilte forældre.

  • Styrker den enkelte familie efter en skilsmisse og sætter spot
    på vigtigheden i de nære relationer.

Kontakt:

Ditte Sorgenfrei, Løvehavevej 24, 5700 Svendborg
Tlf. 20 25 08 53  (Kan træffes tirsdag og torsdag kl. 9-15)
Mail: bornehojde@gmail.com