Lokalt forankret
med udsyn til verden

Work2gether er Sydfyns nye kontorfællesskab i Tinghuset - en historisk bygning fra 1882, der gennem tiden har fungeret som rådhus, politistation, domstol og arresthus.  Vi tilbyder kontorpladser, medlemskab af huset med fordele, samt udlejning af møde og konferencelokaler i kort afstand til byens station, havn og bibliotek.

Ud over kontorfællesskab og lynhurtigt internet, er vi også et hus, som gerne vil samle nogle af de værdier og visioner, vi er fælles om her i det sydfynske.

Sammen spiller vi hinanden bedre
 
 

Ideen og filosofien bag kontorfællesskabet Work2gether i Tinghuset

Bliv en del af et større fællesskab

Som vores navn bærer præg af, tror Work2gether på, at når vi deler erfaringer og perspektiver på tværs af personligheder og brancher, så skaber vi succes og udvikling for alle. Vi er dermed ikke funderet på en bestemt branche, men mener at vidensdeling og mangfoldighed skaber et fællesskab og netværk, der genererer vækst og udvikling.

Vi tror på, at en deleøkonomisk tankegang i samspil med det kulturelle erhvervsliv og de små og mellemstore virksomheder er drivkraften i at skabe fremtidens arbejdspladser. Det er dem, der gør en forskel i lokalsamfundet, og det er dem, der skaber den kultur og historiefortælling, vi alle er så stolte af.

work2getheraabning012_KristineKiilerich.JPG
Gode ideer opstår, når vi mødes på tværs af brancher