Back to All Events

Inspirationsdag - Innovative Kulturkoncepter

Kulturregion Fyns projekt Innovative Kulturkoncepter har til formål at styrke de fynske kulturinstitutioner og kulturaktørers mulighed for at udvikle nye typer af kulturkoncepter i tæt samarbejde med aktører fra erhvervslivet. Nye visionære kulturkoncepter, der kan supplere og højne kvaliteten af de eksisterende kulturtilbud på Fyn.  

Sammen skal kulturinstitutioner, kulturaktører og erhverv udvikle og udtænke kulturkoncepter, der eksempelvis kan gøre et svært tilgængeligt eller underbelyst emne, stofområde eller en genre mere inspirerende og relevant for et moderne og voksent publikum.  

På inspirationsdagen kan du blandt andet møde Esben Østergaard, grundlægger af Universal Robots og kreativ direktør, debattør og tv-vært Christian Have. 

Læse mere her: https://www.facebook.com/events/2075681952523291/

Tilmelding her: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=95mojztn63

Later Event: March 29
Naturvin smagning