Jonas Nordahl, Ejer og visuel storyteller

Jonas Nordahl, Ejer og visuel storyteller

 
 
 

Kommunikation&Co skaber strategisk visuel storytelling og videoproduktion til og med drevne selvstændige, iværksættere, SMV’er og NGO’er.

Katalysatoren er en kæmpe passion for levende og autentisk virksomhedskommunikation, der gør, at budskaber står tydeligere frem, og at modtageren kan mærke og identificere sig med afsenderen på flere parametre end muligt gennem tekst.

Kommunikation&Co arbejder med andre ord ud fra mantraet ‘show it, don’t tell’ og hjælper ildsjæle, virksomheder og organisationer med at sætte levende billeder, stemmer og personlighed på produkter, ydelser, services og arrangementer.

Brændstoffet er de værdier, ambitioner, drømme og visioner der gemmer sig bag ethvert produkt eller event, enhver virksomhedsstrategi eller organisation – hos de mennesker, der udvikler, skaber og realiserer dem.

Alle har en historie at fortælle, og Kommunikation&Co bruger historiefortælling som et strategisk greb for vores kunder til at opnå troværdighed, vække følelser og skabe opmærksomhed om en sag, et produkt, en ydelse, strategi eller vision.

Dette kombinerer Kommunikation&Co med video og visuel kommunikation og tilbyder dermed en effektiv kommunikationsform, der giver vores kunder flere strenge at spille på, hvad enten det gælder marketing, medarbejderrekruttering, intern kommunikation, eksternt branding eller awareness i markedet.

Der er historier og mennesker til at fortælle dem overalt – men alt for mange glemmer den visuelle dimension. De glemmer at vise den. Her kommer Kommunikation&Co ind i billedet.

  • Strategisk kommunikation

  • Visuel storytelling

  • Videoproduktion

Kontakt:

Work2gether / Tinghusgade 43 / 5700 Svendborg
Tlf. +45 50 52 34 56
Mail: hej@kommunikationogco.dk

www.kommunikationogco.dk